Verzenden

Wat zijn de bezorgkosten voor mijn bestelling?

U betaalt slechts €4,95 voor standaard verzending binnen Nederland. Naar België bedraagt dit €7,95. Voor bestellingen van meer dan €75,- betalen wij de verzendkosten. Naar België is dit vanaf €100,-

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten afleveren?

Tuurlijk kan dit. Hiervoor moet je tijdens het afrekenen het vinkje bij “Mijn factuur- en afleveradres zijn hetzelfde” weghalen. Dan verschijnen er extra velden waar u het alternatieve afleveradres kunt invullen.

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Omdat wij alles op voorraad hebben kunnen wij op werkdagen uw bestelling nog dezelfde dag versturen. 99% van alle pakketten die wij binnen Nederland versturen komen de volgende werkdag aan. Zendingen naar België duren vaak twee tot drie werkdagen. Werkdagen zijn maandag tot en met zaterdag.

Met welke pakketdienst wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor zowel standaard-  als rembourszendingen binnen Nederland gebruiken wij meestal DHL. Dit kan echter een enkele keer anders zijn. Zendingen naar België worden met DPD verstuurd.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben wanneer mijn bestelling wordt bezorgd?

Als u niet thuis bent zal de bezorger uw bestelling bij de buren afleveren. Als die ook niet thuis zijn zal de pakketbezorger een bericht achterlaten met daar op een niet-thuis-code. Deze code kunt u invullen op dhlparcel.nl/nl/bezorger-gemist. Daar kunt u kiezen voor een tweede pakketbezorging op een dag die u beter uitkomt of om het pakket af te halen op een DHL servicepoint.

Kan ik een datum kiezen voor de aflevering?

Als u in de opmerkingen bij uw bestelling aangeeft op welke datum u het pakket wenst te ontvangen zullen wij het de dag ervoor opsturen. Dan is het bijna zeker dat u het op de gewenste datum krijgt. Omdat wij afhankelijk zijn van de pakketbezorger kunnen wij nooit garanderen dat een pakket op een bepaalde datum wordt bezorgd.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Nee, dit kan in principe niet. Hier hebben wij voor gekozen door de ervaring dat heel weinig mensen voor deze optie kiezen en wij niet kunnen garanderen aanwezig te zijn wanneer u uw bestelling komt ophalen. Mocht het toch sterk uw voorkeur hebben om uw bestelling op te komen halen kunt u via het contactformulier een afspraak maken hiervoor.